BookWorld

7777 Gaming představuje inovativní hru s okamžitou výhrou "Zeus Quest"

7777 herní zeus questová hra
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
30.07.2023
iGaming novinky

Rychle rostoucí vývojář her v iGamingovém průmyslu, společnost 7777 gaming, představil nový titul, který dále rozšiřuje jeho produktovou řadu. Ve čtvrtek společnost odhalila podrobnosti o své nejnovější hře na okamžité výhry s názvem Zeus Quest. Jak vysvětlila společnost 7777 gaming, tento produkt je označován za jedinečný přírůstek, který nabízí poutavé zážitky díky spojení mechanik okamžitých výher.

Nejnovější výtvor vývojáře je součástí jeho nového konceptu her s okamžitou výhrou, který byl poprvé představen během jedné z nejočekávanějších akcí roku 2023, ICE London, která se konala na začátku tohoto roku.

Izabel Hakimová, seniorní manažerka projektů her ve společnosti 7777 gaming, vyjádřila své nadšení z nového titulu v prohlášení vydaném 1. června 2023. Upřesnila, že "Zeus Quest byl navržen s cílem zaujmout příležitostné hráče, kteří vstupují do online kasina prostřednictvím instantní hry, a pomoci jim pochopit koncept výherní hry a zároveň je udržet v kasinu."

Podle společnosti 7777 gaming je to, co Zeus Quest odlišuje, jeho schopnost uspokojit širokou škálu hráčů prostřednictvím inovativních a podmanivých funkcí. Hráči nové hry si mohou vybrat, které bonusové hry se chtějí zúčastnit, což zvyšuje jejich celkový herní zážitek. Společnost 7777 gaming upřesnila: "Tato hra s okamžitou výhrou napodobuje vzhled výherního automatu a udrží hráče na delší dobu díky rozmanité škále symbolů s vysokou i nízkou hodnotou spolu s bonusovou úrovní, kde si hráči mohou vybrat mezi 'Diovým kolem' a funkcí sbírání mincí 'Hold & Win'."

Při podrobnějším popisu vývojář hry vysvětlil, že koncept Hold & Win pravděpodobně osloví hráče, kteří dávají přednost automatům díky pomalejšímu tempu hry. Podle společnosti 7777 gaming mají hráči využívající tuto funkci šanci zajistit si značné výplaty.

Naopak funkce Wheel of Fortune využívá podobné matematické výsledky, ale poskytuje odlišný zážitek tím, že nabízí rychlou hratelnost. Společnost 7777 gaming zdůraznila: "Tento koncept se může pochlubit další jedinečnou funkcí, protože hráčům nabízí širokou škálu výherních sektorů. Pokud hráč vstoupí do bonusové úrovně se 4 mincemi, získá výhry ze 4 sektorů kola."

Ke konci minulého měsíce oznámila společnost 7777 gaming partnerství se společností 1GameHub, renomovaným poskytovatelem platformy pro agregaci obsahu. Tato nová spolupráce výrazně rozšířila dosah obsahu herního vývojáře na nové trhy a publikum po celém světě.