BookWorld

Armadillo Studios představuje kouzelný výherní automat: Aladdin's Rollover Respins

Armadillo Studios' Aladdin's Rollover Respins
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
10.08.2023
iGaming novinky

Společnost Armadillo Studios, obsahový partner společnosti EveryMatrix, debutovala v roce 2021 a od té doby sklízí uznání za své výjimečné herní nabídky. Nedávno představili svůj nejnovější titul "Aladdin's Rollover Respins".

Tato nově vydaná hra je vzrušující výherní automat inspirovaný oblíbenou pohádkou o Aladinovi a jeho kouzelném džinovi. "Aladdin's Rollover Respins" se může pochlubit tradiční hrací mřížkou pět na tři, kterou doplňuje 243 výherních cest a řada lákavých funkcí. Tato hra spadá do kategorie vysoké volatility, což zaručuje, že výherní kombinace jsou sice méně časté, ale když už se objeví, jsou značné.

Hráči mohou zvýšit své šance na výhru díky spoustě funkcí, včetně Free Spins, Super Symbols, Rollover Respins a Geni's Magic Multipliers, které jsou promyšleně navrženy tak, aby umocnily celkový herní zážitek.

Jednou z nejvýznamnějších funkcí je "Rollover Respins", kdy se na výherních drahách obsahujících pět nebo více stejných symbolů zhmotní divoký džin a spustí respiny na nelepivých pozicích. To může vést k aktivaci více symbolů, což výrazně zvyšuje potenciální výhry.

Kromě toho jsou k dispozici "aktivace více lepivých symbolů", které mohou poskytnout dvojnásobek, trojnásobek nebo dokonce více aktivovaných respinů, jak uvádí Armadillo Studios ve své oficiální zprávě. "Genie's Magic Multipliers" dále zvyšují vzrušení zavedením násobitelů, které zvyšují základní odměny odvozené od hráčova vkladu.

V nabídce jsou také známá "Free Spins", která hráčům poskytují možnost užít si další kola a přístup k více výherním řadám. Hra obsahuje další poutavé mechaniky, které hráče nadchnou, včetně funkce "Buy Bonus", která hráčům umožňuje rychlejší přístup k těmto příležitostem. Hráči mají k dispozici také režim "Turbo", který zrychluje tempo hry pro ty, kteří dávají přednost rychlejšímu hernímu zážitku.

David Stoveld, provozní ředitel Armadillo Studios, vyjádřil nadšení z nové verze a zdůraznil závazek studia vyvíjet prémiové hry. Vyzdvihl design zaměřený na hráče, zahrnující prvky, jako je zvukový design, hratelnost a integrace funkcí, jejichž cílem je poskytnout příjemný herní zážitek.

Stoveld vyzval hráče, aby "zažili kouzelné noci s Aladinem", a ujistil je o odhodlání studia dodávat v blízké budoucnosti hry světové úrovně. Obsah Armadillo Studios je v současné době dostupný ve státech jako Connecticut, Západní Virginie, Michigan, New Jersey a brzy i v Pensylvánii. Ve skutečnosti je obsah Armadillo Studios dostupný na 20 regulovaných trzích po celém světě.