BookWorld

Betsoft Gaming představuje jackpoty Supreme 777: Nový twist v blackjacku!

Karetní hra blackjack.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
24.07.2023
iGaming novinky

Společnost Betsoft Gaming představila nový přírůstek do své proslulé série multi-hand Blackjack. Nová nabídka, známá jako Supreme 777 Jackpots, se může pochlubit řadou podmanivých vylepšení, přičemž zachovává základní a oblíbené aspekty tradičního blackjacku. Tato iterace přináší zejména inovativní možnosti vedlejších sázek, včetně vedlejších sázek Perfect Pairs a možností progresivního jackpotu.

Vizuální estetika hry a rozvržení stolu se i nadále drží charakteristického stylu stolních her společnosti Betsoft a nabízí sofistikovaný a zjednodušený vzhled, který doplňuje celkový herní zážitek. Supreme 777 Jackpots byla pečlivě optimalizována tak, aby poskytovala bezproblémový výkon na různých platformách, včetně zařízení se systémy Android a iOS. Anastasia Bauer, vedoucí oddělení Account Management ve společnosti Betsoft Gaming, se k této vzrušující novince vyjádřila takto: "Vydání této hry je velmi zajímavé:

"Ať už dáváte přednost strategické hře, nebo se spoléháte na štěstí, tento jackpotový Blackjack je navržen tak, aby vyhovoval vašim preferencím. Naše hráčská komunita od nás očekává neustálý příliv inovací a Supreme 777 Jackpots je bezesporu splňuje na všech frontách."

Bauer vyzařuje důvěru v přijetí hry jak mezi hráči, tak mezi provozovateli. V tomto nejnovějším provedení získají hráči přístup k vzrušujícímu řízení tří souběžných rozdání blackjacku. Supreme 777 Jackpots využívá šest balíčků, přičemž balíčky se po každém kole pečlivě míchají. Hra se drží tradičních pravidel Las Vegas Strip a umožňuje hráčům po rozdělení zdvojnásobit. Podle zvláštních pravidel je zdvojnásobení přípustné u kombinací s celkovým počtem 9, 10 a 11.

Hráči, kteří hledají další vrstvu vzrušení, mohou svůj zážitek rychle vylepšit sázením vedlejších sázek Perfect Pairs. Tato sázka vyzývá hráče, aby předpověděli, zda první dvě karty vytvoří pár, a to na základě faktorů, jako je nominální hodnota, barva nebo obojí. Za úspěšné předpovědi získáte štědrý 25násobný násobek, který se vypočítá podle aktuální výše sázky.

Supreme 777 Jackpots navíc nabízí možnost vedlejší sázky na jackpot, která zahrnuje tři různé kategorie jackpotů: Minor, Major a Grand. Pro aktivaci jackpotu musí hráči postupně vytáhnout tři karty se sedmičkami. Pokud jsou všechny tři sedmičky v barvě piky, získá hráč vytoužený Grand Jackpot ve výši 100 % výhry. I pro ty, kteří se rozhodnou vzdát se vedlejších sázek, nabízí základní hra chvályhodnou 97,86% míru návratnosti hráčů (RTP), což je o něco méně než u jiných verzí hry, ale stále je to lákavé.

Společnost Betsoft Gaming je v poslední době pozoruhodně aktivní a představila řadu vzrušujících nových produktů. Mezi jejich nedávné vrcholy patří uvedení hry Triple Cash or Crash, poutavé hry ve stylu crash, která si v hráčské komunitě získala značnou pozornost.