BookWorld

ESA Gaming zvyšuje zážitek z iGamingu díky partnerství s Videoslots

Partnerství mezi lidmi.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
07.08.2023
iGaming novinky

Společnost ESA Gaming nedávno uvedla na trh svůj uznávaný produkt EasySwipe a portfolio titulů ve spolupráci se zavedeným provozovatelem, společností Videoslots. Toto partnerství znamená pro společnost ESA Gaming významný krok, neboť se zviditelňuje prostřednictvím jedné z nejznámějších světových iGamingových značek a online kasin.

Bezproblémová integrace obsahu ESA Gaming do Videoslots je možná díky strategickému partnerství s RAW iGaming. Společnost RAW iGaming, která je známá vývojem vlastních titulů a nabídkou distribučních služeb prostřednictvím své specializované agregační platformy, hraje při usnadnění této spolupráce klíčovou roli. Díky tomuto partnerství budou mít nyní hráči Videoslots přístup k rozmanitému výběru titulů, včetně oblíbených her jako Pirate Mine, Baccarat, FruitBloxx a mnoha dalších.

Oceněné portfolio obsahu společnosti ESA Gaming se může pochlubit tituly jako Fruitz & Spinz a Basketball Mine. Mezi nejzajímavější tituly v portfoliu ESA Gaming patří vzrušující hra ve stylu crash, Rocket Racers, která si mezi hráči získává stále větší oblibu.

Produkt EasySwipe společnosti ESA získal celosvětové uznání díky svému pragmatickému přístupu. Hry společnosti jsou pozoruhodně lehké a bez problémů doplňují stávající knihovny provozovatelů, čímž obohacují zážitky hráčů o širokou škálu poutavých titulů a možností gamifikace.

ESA Gaming se pyšní schopností dodávat originální obsah, který nejenže zvyšuje zážitek hráčů, ale také se vyhýbá kanibalizaci stávajících zdrojů příjmů. Tento přístup v konečném důsledku přispívá k lepšímu udržení a zapojení hráčů, čímž zvyšuje celoživotní hodnotu každého hráče.

Thomas Smallwood, vedoucí marketingu společnosti ESA Gaming, vyjádřil své nadšení z partnerství se společností Videoslots a zdůraznil, že společnost EasySwipe se snaží vycházet vstříc potřebám zákazníků. Zdůraznil, že cílem spolupráce je zlepšit celkový herní zážitek hráčů Videoslots. Smallwood rovněž vyzdvihl rozšířený dosah vyplývající z tohoto partnerství, který společnosti ESA Gaming umožňuje vstoupit na regulované trhy prostřednictvím distribuční sítě RAW iGaming.

Ulle Skottling, zástupce výkonného ředitele společnosti Videoslots, uvítal rozšíření portfolia EasySwipe, které hráčům zajistí bezproblémový a vzrušující herní zážitek. Skottling vyjádřil své nadšení a uvedl: "Jsme nadšeni, že máme k dispozici kompletní portfolio produktů společnosti ESA Gaming, které dále rozšiřuje rozmanitou nabídku her pro naše zákazníky."

Souhrnně lze říci, že produkt EasySwipe od společnosti ESA Gaming upevnil svou pozici cenného nástroje pro provozovatele, který jim umožňuje budovat dynamiku nabídkou odlehčených a hráči oblíbených titulů. ESA Gaming pokračuje v rozšiřování své globální přítomnosti a posilování svého obsahového záběru prostřednictvím strategických partnerství s různými značkami. Společnost zejména nedávno zahájila spolupráci se společností Kiron Interactive a dosahuje úspěchů na africkém trhu, kde její odlehčené hry zaznamenaly úspěch u místních značek.