BookWorld

Nejnovější inovace společnosti Playson: Propagační nástroj Short Races bere iGaming útokem

krátké závody s logem playson
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
17.07.2023
iGaming novinky

Společnost Playson, dodavatel digitální zábavy známý svou popularitou a rychlým růstem, rozšířila svou přítomnost v iGamingovém průmyslu zavedením nového propagačního nástroje. Ve čtvrtek společnost oznámila spuštění své nejnovější propagační nabídky, kterou nazvala Short Races.

Tato novinka je součástí strategického kroku společnosti Playson, jehož cílem je vybudovat si silnější pozici v odvětví online hazardních her. Společnost Playson vyvinula tento nástroj se záměrem vyhovět preferencím moderních hráčů a uvědomuje si potřebu zaujmout jejich kratší dobu pozornosti.

Mihai Dumitrescu, který ve společnosti Playson zastává pozici manažera propagace, vyjádřil své nadšení v prohlášení: "Ve společnosti Playson neustále zkoumáme inovativní způsoby, jak představit zajímavé nové produkty, a proto jsem nadšený, že můžeme představit naši funkci Short Races." Dále upřesnil: "Tato funkce nejen zvýší angažovanost provozovatelů, ale také poskytne našim hráčům nový herní zážitek."

Společnost Playson popisuje svůj nový nástroj jako "rychlou samostatnou propagační funkci", která se vyznačuje tím, že nabízí "rychlé soutěže" v rámci různých her Playson. Tento přístup nejenže poskytuje hráčům neotřelé zážitky, ale také zvyšuje zapojení fanoušků.

Společnost vysvětluje: "Nejnovější produkt společnosti Playson zahrnuje velmi lákavé výherní fondy, zvýšené šance na získání předních pozic v žebříčku a výrazný herní zážitek, který jej odlišuje od tradičních turnajů ve výherních automatech." Kromě toho zdůraznili, že provozovatelé mají možnost tyto turnaje flexibilně přizpůsobit úpravou jejich délky trvání a výše výher.

Provozovatelé mohou využít další možnosti přizpůsobení, jako je nastavení konkrétních požadavků na počet dní, po které turnaj probíhá, a nabídka různých pobídek. Tyto funkce přizpůsobení umožňují provozovatelům představit nové poutavé produkty a získat dosud nevyužité publikum. Stojí za zmínku, že toto řešení nevyžaduje další integraci, což podtrhuje jeho škálovatelnost a umožňuje partnerským provozovatelům těžit ze zvýšeného zapojení hráčů díky rychlému nasazení.

Ganna Guseva, která ve společnosti Playson zastává funkci Product Owner pro propagační nástroje, sdělila: "Jsme nadšeni, že můžeme našim partnerům a hráčům představit tento nový vzrušující nástroj. Funkce Short Races poskytne hráčům jedinečný způsob, jak si užít výherní automaty Playson, navíc s očekáváním výhry značných cen v kratším časovém horizontu."

Dále vysvětlila, že nástroj Short Races je speciálně navržen tak, aby oslovil generaci hráčů s kratší dobou pozornosti a zároveň poskytoval zábavné a osobité herní zážitky. Guseva na závěr řekla: "Při vývoji této funkce jsme úzce spolupracovali s našimi partnery z řad provozovatelů a pevně věříme, že vyřeší problém, kterému čelí mnoho online kasin při udržení zájmu dnešních hráčů automatů."