BookWorld

Odhalení dobrodružství na moři v automatové hře "Barbarossa DoubleMax"

Yggdrasil Piráti
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
24.07.2023
iGaming novinky

Legenda o impozantním kapitánovi Barbarossovi, zkušeném navigátorovi a ostříleném námořníkovi, přetrvává dodnes a díky společnosti Yggdrasil se dočkala nového zpracování v ambiciózním výherním automatu Barbarossa Double Max.

Ve snaze vzkřísit tuto legendu se společnost spojila s Peter & Sons, renomovaným vývojářským studiem známým svým průkopnickým a inovativním obsahem. Společně přinášejí hru vylepšenou uznávaným a oceňovaným herním mechanismem (GEM) společnosti Yggdrasil - DoubleMax.

Titul se točí kolem pirátské tematiky a nabízí výhry, které mohou dosáhnout až 20 000násobku hráčovy sázky, což slibuje značné potenciální odměny. Mechanika GEM zavádí jedinečnou funkci, kdy každá kaskáda vede ke zdvojnásobení celkového násobitele výher, což představuje vynikající příležitosti, když se hráči vydávají na svá námořní dobrodružství.

Pro umocnění herního zážitku jsou hráči odměněni sedmi bezplatnými roztočeními, když jim na válcích padnou tři symboly Scatter. Kromě toho se mohou kdykoli aktivovat náhodné skoky s násobiteli, které vnášejí do základní hry vzrušení a představují funkce, které ve hře dosud nebyly k vidění.

Stuart McCarthy, vedoucí oddělení produktů a programů společnosti Yggdrasil, vyjádřil s novým automatem spokojenost a prohlásil: "Jsme nadšeni tímto novým šviháckým automatem. Je to další vítězný titul, o kterém jsme opravdu přesvědčeni, že uspěje díky svým vynikajícím funkcím a mechanikám, zejména DoubleMax GEM."

Pro hráče, kteří hledají další bonusové akce, existují různé možnosti. Mohou se rozhodnout zaplatit dodatečnou částku x0,25 a zdvojnásobit tak své šance na spuštění bezplatných roztočení. Případně mají hráči možnost zaplatit x100 a získat tak přístup k bonusové úrovni se sedmi bezplatnými roztočeními. Kromě toho hra nabízí možnost zaplatit x200, aby hráči okamžitě získali řadu sedmi až jedenácti bezplatných roztočení.

Design hry dává hráčům svobodu přizpůsobit si herní zážitek svým preferencím. K dispozici je samozřejmě i demoverze, která hráčům umožňuje užít si hru zdarma. Barbarossa DoubleMax je navíc podpořena GATI, renomovanou platformou společnosti Yggdrasil, která zajišťuje bezproblémovou integraci her v předem nakonfigurované podobě a připravené na regulaci.

Platforma GATI je vybavena standardizovanou sadou vývojových nástrojů, která umožňuje vytvářet trvale špičkový obsah, jak zdůrazňuje společnost Yggdrasil. Na závěr diskuse vyjádřil Yann Bautista, manažer pro rozvoj obchodu ve společnosti Peter & Sons, nadšení ze spolupráce se společností Yggdrasil na vývoji tohoto nového slotu.

Bautista dodal, že partnerství se společností Yggdrasil umožnilo jejich studiu vytvářet výjimečné hry, které hráčům po celém světě poskytují vzrušující zážitky.