BookWorld

Pragmatic Play představuje asijskou inspiraci výherního automatu '3 Dancing Monkeys' se zajímavými funkcemi

3 tančící opice pragmatický herní automat
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
19.07.2023
iGaming novinky

Populární poskytovatel obsahu pro online hazardní hry, společnost Pragmatic Play, oficiálně představila svůj nejnovější výherní automat. V pondělí společnost učinila oznámení týkající se uvedení svého nejnovějšího výtvoru s názvem "3 Dancing Monkeys". Tento výherní automat inspirovaný asijskou kuchyní se může pochlubit rozvržením válců 5x3.

Hráči se v této hře mohou těšit na řadu lákavých funkcí, včetně roztočení zdarma, modifikátorů a násobitelů, které zvyšují potenciál pro značné výhry. Ve hře "3 Dancing Monkeys" se mísí tradiční symboly s orientálními prvky, jako jsou sklenice, lampy a vějíře, a vytváří tak působivý herní zážitek.

Toto vydání navazuje na řadu úspěšných titulů, které společnost Pragmatic Play nedávno představila, mimo jiné "The Red Queen" a "Gods of Giza", které důsledně rozšiřují herní portfolio společnosti. Tento nový výherní automat potvrzuje závazek společnosti Pragmatic Play vydávat každý měsíc až osm nových online výherních automatů.

Současně společnost Pragmatic Play pilně rozšiřuje svou nabídku virtuálních sportů, živých kasinových her a binga. Jejich multiproduktové portfolio se v současné době může pochlubit více než 300 unikátními hrami přístupnými prostřednictvím jediného API.

Irina Cornides, provozní ředitelka společnosti Pragmatic Play, vyjádřila své nadšení z nové verze a uvedla: "Hra 3 Dancing Monkeys se svým poutavým designem, energickým soundtrackem a obrovským výherním potenciálem připojuje ke stále se rozrůstajícímu portfoliu automatů Pragmatic Play."

Dále vysvětlila: "Díky třem dynamickým herním modifikátorům nabízí tento automat jedinečný spouštěč spojený s opicemi, který hráčům kromě obrovské maximální výhry více než 12 000x přináší při každém hraní jiný herní zážitek."

Ve hře se mohou při každém roztočení objevit tři symboly drahokamů v červené, zelené a modré barvě. Opička umístěná na pravé straně mřížky tyto drahokamy sbírá, když se objeví, což odpovídá jejich barvám.

Přítomnost symbolů drahých kamenů může aktivovat náhodné bonusové kolo roztočení zdarma. Tvůrce hry upřesnil: "Za každý drahokam, který padne při aktivačním roztočení, získáte pět bezplatných roztočení, přičemž každý drahokam má jedinečný modifikátor, který mění hratelnost."

Tyto drahokamy navíc nabízejí různé modifikátory, které mohou hráčům poskytnout dodatečné odměny. Například červený drahokam může změnit mřížku z 5x3 na 5x5 válců, zatímco zelený drahokam může do druhého, třetího a čtvrtého válce zavést symboly Wild. Modrý drahokam zase může ke každému z divokých symbolů přidat modifikátory s hodnotami 2x, 3x nebo 5x.

Pro zvýšení vzrušení mají hráči hry "3 Dancing Monkeys" možnost spustit během bonusového kola dalších pět volných kol, doplněných o modifikátory. Tato funkce může aktivovat speciální symbol Scatter (peníze), který potenciálně vede k významné výhře ve výši až 12 077násobku počáteční sázky hráče.