BookWorld

Pragmatic Play představuje 'Big Bass Amazon Xtreme': "Nový napínavý výherní automat!

pragmatická hra na velké basy amazon xtreme slot
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
04.08.2023
iGaming novinky

Společnost Pragmatic Play, celosvětově uznávaný poskytovatel her pro odvětví online hazardních her, oznámila vydání nového výherního automatu s dobrodružnou a rybářskou tématikou s názvem "Big Bass Amazon Xtreme". Oznámení týkající se této nové výherní hry se objevilo v pondělí. V této nejnovější nabídce Pragmatic Play zve hráče na vzrušující rybářskou výpravu do Amazonie a slibuje jim možnost zajistit si značné výhry.

"Big Bass Amazon Xtreme" představuje nejnovější přírůstek do celosvětově známé série Big Bass společnosti Pragmatic Play. Tato hra obsahuje symboly, které hráči již dobře znají, a zároveň představuje nové vzrušující symboly, které v sobě skrývají potenciál pro významné výhry. Díky formátu výherního automatu 5x3 válce a 10 pevným výherním řadám musí hráči kombinovat různé kombinace, aby si zajistili výplatu.

Toto nedávné vydání od Pragmatic Play dále rozvíjí nadšení, které provází nesmírně populární sérii Big Bass. "Big Bass Amazon Xtreme" sice zůstává věrný původnímu tématu série, ale obsahuje zajímavé funkce, které přinášejí hráčům online nový náboj.

Irina Cornides, provozní ředitelka společnosti Pragmatic Play, vyjádřila v oficiálním prohlášení své nadšení z nejnovějšího vydání. "Naše série Big Bass sklidila mezi hráči pozoruhodný úspěch a my jsme nadšeni, že můžeme zvýšit sázky přidáním 'Big Bass Amazon Xtreme' do stále se rozšiřujícího portfolia automatů Pragmatic Play," poznamenala.

Cornidesová dále zdůraznila: "Speciální modifikátory v kole volných kol přinášejí do známé hratelnosti, kterou hráči oceňují, nový vzrušující rozměr, spolu s příležitostmi vyhrát náhodné ceny se symboly peněz během základní hry, což vytváří předpoklady pro značný úlovek."

Nejnovější výtvor herního vývojáře obsahuje výrazný symbol peněz v podobě ryby. Hráči, kterým tento symbol padne během základní hry, mají šanci získat hodnotu ryby, která může dosáhnout až x1 000 jejich počáteční sázky. Společnost Pragmatic Play to upřesnila slovy: "Uplatňuje se také náhodný násobitel až 40x, což výrazně zvyšuje vyhlídky na získání značných výher při každém roztočení."

V rámci snahy o vylepšení zážitku z online hraní nabízí hra "Big Bass Amazon Xtreme" hráčům také možnost využít roztočení zdarma. Aby se tato bezplatná kola spustila, musí hráčům během základní hry padnout na válcích tři nebo více symbolů Scatter. Hráči online mohou navíc využít speciálních modifikátorů.

Podrobnosti týkající se tohoto nového výherního automatu byly odhaleny po nedávném prodloužení spolupráce společnosti Pragmatic Play se společností Interwetten. Následně společnost potvrdila spuštění nové rulety se společností Interwetten, která nabízí provozovatelům přizpůsobitelné možnosti.