BookWorld

Pragmatic Play představuje divoký bizoní náboj: "Bison Bison: Napínavá dobrodružná hra na automatech

pragmatická hra s výherním automatem s divokým bizonem
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
21.07.2023
iGaming novinky

Rychle rostoucí poskytovatel iGamingových služeb Pragmatic Play, který je známý tím, že každý měsíc vyvíjí až osm nových online výherních automatů, nedávno představil nový titul. S oznámením o vydání hry Wild Bison Charge, slotu s dobrodružnou tématikou, který hráče online vezme na cestu prérií, přišel poskytovatel online hazardních her.

Tato nová hra slibuje strhující zážitky a nabízí hráčům možnost užít si sestavitelné bonusové kolo, což je vyhledávaná funkce, kterou jsme mohli vidět v dalších nedávných hitech společnosti Pragmatic Play, jako jsou Jane Hunter, The Mask Of Montezuma, Kingdom Of The Dead a Excalibur Unleashed.

Wild Bison Charge se však vyznačuje jedinečným tématem, v němž se objevují symboly představující orly, kojoty, bizony, medvědy a další zvířata obývající pouštní krajinu. Vedle těchto symbolů divokých zvířat hra obsahuje také standardní symboly karet. Tento nový automat s uspořádáním válců 5x5 se může pochlubit RTP 96,03 % a poskytuje hráčům různé šance na výhru.

Irina Cornides, provozní ředitelka společnosti Pragmatic Play, vyjádřila své nadšení v prohlášení, které společnost vydala 1. května 2023. Uvedla: "Wild Bison Charge klade velký důraz na multiplikátory dostupné v základní hře i v kole volných kol, které mění výhry vyplácené kdekoli ve značná vítězství."

Cornidesová dále rozvedla herní mechanismy: "Schopnost těchto divokých symbolů kombinovat své hodnoty a přetrvávat po celou dobu volných kol vytváří během hry vysoké očekávání, což zvyšuje vzrušení hráčů."

Aby si hráči této nové hry zajistili výhru, musí jim kdekoli na válcích padnout alespoň osm odpovídajících symbolů. Různé kombinace přinášejí různě vysoké výhry. Pragmatic Play upřesňuje, že na válcích se objevují symboly Wild, které nahrazují všechny ostatní symboly kromě symbolů Scatter, jež spouštějí bezplatná kola, a mohou obsahovat náhodný násobitel až 5x. Když hráči nasbírají více divokých násobitelů, mají možnost výrazně zvýšit svou celkovou výhru.

Naopak tři nebo více symbolů Scatter aktivují speciální bonusové kolo, které při výskytu pěti symbolů Scatter poskytuje až 15 bezplatných roztočení. Během těchto kol zůstávají na válcích symboly Wild, což zvyšuje potenciál pro značné výhry, jak vysvětluje tvůrce hry.

Vydání tohoto slotu úzce navazuje na významné oznámení o partnerství společnosti Pragmatic Play. Společnost nedávno odhalila svou spolupráci s Vívelo24, renomovaným a oblíbeným provozovatelem hazardních her.