BookWorld

Pragmatic Play představuje nový vzrušující výherní automat: Sticky Bees

Sticky Bees výherní automat pragmatická hra
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
27.07.2023
iGaming novinky

Vývojář online výherních automatů a přední poskytovatel obsahu pro iGamingovou vertikálu, společnost Pragmatic Play, rozšířil své portfolio obsahu oznámením nového titulu. Minulý týden vývojář představil nový výherní automat s názvem Sticky Bees.

Sticky Bees nabízí kvalitní grafiku a vyznačuje se naturalistickým tématem. Zahrnuje standardní karetní symboly spolu se sladkým ovocem, mimo jiné jahodami, třešněmi, švestkami, melouny a hrozny. Tento výherní automat se 7x7 válci poskytuje hráčům příležitosti k získání významných výher a obsahuje zajímavé funkce, jako jsou symboly Wild, roztočení zdarma a symboly Scatter.

Irina Cornides, provozní ředitelka společnosti Pragmatic Play, vyjádřila ve svém prohlášení nadšení z této výherní hry. Zmínila: "Sticky Bees se připojuje k dalším hráčským oblíbencům v portfoliu Pragmatic Play a představuje kreativní způsob uzamykání divokých symbolů, který dokonale vystihuje podstatu hry a poskytuje hráčům stále výnosnější hraní."

Cornides dále vysvětlil: "Výhry spouštějí padající válce a odemykají další šance na odhalení divokých symbolů, čímž umocňují vzrušení během podmanivého bonusového kola a nabízejí hráčům možnost získat značné výhry."

Aby hráči dosáhli výhry ve hře Sticky Bees, musí vytvořit "sousední shodný shluk pěti nebo více symbolů". K většímu vzrušení a zapojení do hry přispívá nová hra s mechanikou padání, díky níž se nové symboly spouštějí z horní části hry. Tato funkce může hráčům pomoci při získávání dalších výher a odemknout potenciál pro značné výplaty.

V rámci výherního automatu se 7x7 válci lze při každém roztočení označit až 19 pozic. Mezi těmito pozicemi se může až šest proměnit v symboly Super Wild bee, což zvýší následné pády a poskytne další odměny. Podle společnosti Pragmatic Play mohou v základní hře symboly Wild nahradit všechny symboly kromě symbolů Scatter a bezplatných kol, což "usnadňuje vytváření shluků stejných symbolů", jak uvádí vývojář.

Hráči, kterým ve hře Sticky Bees padnou minimálně čtyři symboly Scatter, získají sedm bezplatných roztočení. Další roztočení lze získat za každý další scatter, který během tohoto bonusového kola padne na válcích. V době, kdy je bonusové kolo aktivní, mohou hráči na slotu využít až tři symboly Super Wild včely. Přítomnost divokých symbolů na válcích bonus vylepšuje a zvyšuje potenciální výhru pro zákazníky.

Vydání hry Sticky Bees následuje nedávné uvedení dalších her od společnosti Pragmatic Play. Společnost nedávno představila mimo jiné takové hity na automatech, jako jsou Jewel Rush, Lamp of Infinity a Zeus vs Hades - Gods of War.