BookWorld

Pragmatic Play představuje Rocket Blast Megaways: Vydejte se na vesmírnou cestu plnou vzrušení z online automatů.

pragmatická hra rocket blast megaways výherní automat
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
14.08.2023
iGaming novinky

Rychle se rozvíjející poskytovatel iGamingových her, společnost Pragmatic Play, oznámila spuštění Rocket Blast Megaways, vzrušující nové online výherní hry, která hráčům nabízí zajímavé funkce a příležitost k získání značných odměn. Tento nejnovější přírůstek do katalogu iGamingového vývojáře vyzývá hráče, aby se vydali na vesmírnou cestu, a zároveň nabízí šanci na významné výhry.

Rocket Blast Megaways je cenným přírůstkem do stále rostoucího portfolia společnosti Pragmatic Play, které se nyní pyšní více než 300 hrami. Tato působivá sbírka zahrnuje kromě řady dalších napínavých her také nedávno vydané hry jako Diamond Cascade a oblíbenou hru Big Bass Bonanza.

Irina Cornides, provozní ředitelka společnosti Pragmatic Play, vyjádřila nadšení z nově vydaného online slotu Rocket Blast Megaways. V prohlášení uvedla: "S hrou Rocket Blast Megaways jsme na stabilním kurzu k raketovému vzestupu." Cornides také vyzdvihla akční hratelnost a odměňující bonusy, které mohou hráči od nového výherního automatu očekávat.

Dále vysvětlila: "Vzhledem k tomu, že Megaways jsou mezi hráči opakovaně oblíbené, zvýšili jsme vzrušení dalšími vzrušujícími funkcemi, jako je symbol Rocket, který může hráče pohánět k ještě většímu výhernímu potenciálu tím, že díky přidaným Wildům vystřelí výhry do neprobádaných galaxií."

Spuštění hry Rocket Blast Megaways navazuje na nedávné posílení partnerství společnosti Pragmatic Play se společností Betsson. V dohodě oznámené minulý měsíc se Pragmatic Play dohodl, že bude poskytovat svou španělsky mluvenou živou ruletu značce Betsafe společnosti Betsson. Tento krok je v souladu se společným cílem obou společností rozšířit svou přítomnost v různých latinskoamerických jurisdikcích.

V červenci navíc společnost Pragmatic Play podepsala dohodu o obsahu s finským státním monopolem Veikkaus. Tato spolupráce umožnila iGamingovému vývojáři nabídnout monopolu přístup k široké škále her, které přinášejí jedinečné herní zážitky.

Obrátíme-li naši pozornost zpět k nejnovějšímu vydání od Pragmatic Play, hra Rocket Blast Megaways se může pochlubit symboly s vesmírnou tematikou, včetně zářivých drahokamů a dokonce i mimozemských bytostí. Tento online výherní automat, který je nabitý podmanivými funkcemi, odměňuje hráče za kombinace zleva doprava. Zážitek hráčů umocňují symboly Scatter, které poskytují příležitosti k dalším výhrám.

Rocket Blast Megaways navíc obsahuje oblíbenou funkci tumble, která vymaže všechny výherní kombinace z válců a nahradí je novými symboly padajícími shora. Tuto funkci lze spustit několikrát a nabízí tak četné šance na po sobě jdoucí výhry, dokud nezůstanou žádné další výherní kombinace.

Kromě mechaniky tumble zavádí Rocket Blast Megaways také "funkci Rocket, která po samovolném přistání na válcích promění všechny symboly pod ní v symboly Wild," jak vysvětluje společnost Pragmatic Play. Jakmile tyto symboly Wild přistávají na válcích, posouvají se po každém pádu o jednu pozici, což vytváří potenciál pro ohromující výhry.