BookWorld

Představení nejnovějšího mistrovského díla Play'n GO: Ronin's Honour Slot Game

Výherní automat Ronin's Honor od Play'n GO.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
18.07.2023
iGaming novinky

Společnost Play'n GO se vrátila se svým nejnovějším automatem Ronin's Honour, který je vzrušujícím přírůstkem do jejího stále se rozšiřujícího portfolia. Tato hra čerpá inspiraci z legendárního světa samurajů a přináší hráčům další zážitek plný akce.

Hra nabízí poutavou zápletku, v níž vystupuje Ronin, samuraj proslulý výjimečnými bojovými schopnostmi a šermířským uměním. Je připraven postavit se svému úhlavnímu nepříteli, nindžovi Hannyovi, který je stejně zběhlý v umění nindžů. Hráči se musí připravit na napínavý souboj.

Ačkoli hra Ronin's Honour sdílí některé designové prvky s předchozím titulem Tale of Kyubiko od Play'n GO, představuje jedinečný a originální přírůstek do jejich knihovny. Kromě tematické bohatosti se hra může pochlubit působivými matematickými základy a herními mechanismy.

Hráči si mohou zajistit výhry seřazením tří stejných symbolů. Symbol Mystery Splitting, jak už název napovídá, lze skládat na sebe nebo rozdělovat, čímž vznikají dynamické výherní cesty a obohacují příběhovou hratelnost.

Zásadní roli ve hře hrají také symboly Scatter. Když hráčům padnou tři symboly Scatter, získají přístup k vytouženému bonusovému kolu roztočení zdarma, známému jako Battling Free Spins. V něm se Ronin pouští do nelítostné bitvy proti symbolům Stacked Wilds a usiluje o značné výplaty. Pokaždé, když se symbol Wild rozdělí, odečte se jeden bod života Hannye, hrozivému protivníkovi, který čeká v záloze.

Abyste zvítězili a naplnili svůj osud Ronina, musíte rozdělit tři symboly Wild a porazit Hannyu jednou provždy. Pozoruhodné je, že Battling Free Spins nemají žádná omezení a nabízejí potenciál pro působivé výhry.

George Olekszy, vedoucí oddělení udržování her ve společnosti Play'n GO, nový automat nadšeně přivítal a vyzdvihl jeho univerzální přitažlivost. Poznamenal: "Ačkoli je tento automat určen pro každého, nadšenci se budou s tímto titulem cítit jako doma. Bojová mechanika a tajemné symboly tento automat skutečně povyšují a my na něj nemůžeme být pyšnější." Olekszy vyjádřil spokojenost se schopností hry plynule spojit bohatý příběh s akční hratelností.