BookWorld

REEVO a RubyPlay spojují své síly: Spolupráce na poli B2B iGamingu, která mění pravidla hry

partnerství reevo rubyplay loga
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
20.08.2023
iGaming novinky

Neustále se rozvíjející agregační platforma B2B (business-to-business) a poskytovatel iGamingu známý jako REEVO nedávno uzavřel novou dohodu o obsahu s pokrokovým poskytovatelem her v odvětví online hazardních her, společností RubyPlay. Podle podmínek této nově uzavřené dohody poskytne RubyPlay své portfolio her k integraci do agregační platformy REEVO.

RubyPlay se v současné době může pochlubit kolekcí více než 80 poutavých výherních automatů, z nichž každý je navržen tak, aby hráčům nabídl jedinečné a vzrušující zážitky. Díky této spolupráci se společností REEVO získají tituly vyvinuté společností RubyPlay přístup k novému publiku na různých světových trzích.

Dr. Eyal Loz, produktový ředitel společnosti RubyPlay, při vyjadřování svého nadšení z tohoto nejnovějšího partnerství v oblasti obsahu poznamenal: "Jsme potěšeni, že můžeme spojit své síly s vizionářským poskytovatelem B2B her, jakým je společnost REEVO, a toto partnerství je připraveno výrazně posílit naši globální přítomnost." Loz také upřesnil, jak integrace inovativních her a nástrojů společnosti RubyPlay do platformy REEVO umožní poskytovat vzrušující zážitky širší zákaznické základně. Na závěr prohlásil: "Společně přetváříme prostředí iGamingu a zavádíme nové standardy dokonalosti."

Petra Maria Poola, vedoucí obchodního oddělení společnosti REEVO, se přidala se svými myšlenkami: "Spojení se společností RubyPlay představuje pro REEVO další významný milník." Dodala: "Jsme skutečně poctěni, že můžeme společnost RubyPlay přivítat na palubě, a naším cílem je společně nabídnout pestrou škálu poutavých herních automatů a obsahu, a obohatit tak herní zážitek našich partnerů z řad provozovatelů i hráčů."

Spolupráce se společností RubyPlay slibuje rozšíření dosahu jejich her na nové publikum a zároveň představuje podporu pro agregační platformu REEVO. Toto partnerství dále posiluje nabídku společnosti REEVO, protože přední agregátor pokračuje v uzavírání dohod o obsahu, které jeho platformě umožňují poskytovat jedinečné a poutavé hry od špičkových poskytovatelů iGamingu. Partneři společnosti REEVO mohou bezproblémově přistupovat k předním hrám RubyPlay prostřednictvím jediné integrace API, což zajišťuje pohodlnou dostupnost.

Začátkem měsíce uzavřela společnost REEVO další dohodu o obsahu, tentokrát s AvatarUX, uznávaným poskytovatelem automatů. Podle podmínek této spolupráce poskytl AvatarUX společnosti REEVO přístup ke svým populárním hrám, které byly následně přidány do agregační platformy REEVO. Toto rozšíření portfolia společnosti AvatarUX umožnilo novým zákazníkům a provozovatelům využívat jejich vzrušující hry s oceňovanými mechanikami PopWins a MultiPop.

Jako rychle rostoucí agregátor nabízí REEVO v současné době hry od více než 70 předních poskytovatelů, které zahrnují stolní hry, crash hry, výherní automaty a tituly pro živá kasina. Agregační platforma společnosti se může pochlubit působivým výběrem více než 8 000 her. Společnost REEVO rovněž potvrdila své plány pokračovat v uzavírání dalších smluv o obsahu v průběhu zbytku roku i v dalších letech.