BookWorld

REEVO a SYNOT Games spojují své síly, aby zvýšily úroveň herního obsahu B2B

partnerství loga her reevo synot
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
29.08.2023
iGaming novinky

V nedávném prohlášení představila rychle se rozvíjející platforma pro agregaci obsahu mezi podniky (B2B) známá jako REEVO nové partnerství. V rámci této spolupráce spojila REEVO své síly s významným poskytovatelem obsahu pro iGaming, společností SYNOT Games. Cílem partnerství, které bylo oznámeno minulý týden, je dále diverzifikovat rozsáhlou nabídku společnosti REEVO tím, že stále rostoucímu seznamu partnerů a jejich klientele představí poutavé hry od společnosti SYNOT Games.

Podle podmínek této čerstvě uzavřené dohody o obsahu bude společnost SYNOT Games dodávat společnosti REEVO svůj výjimečný herní obsah. Poutavý obsah poskytovaný tímto specialistou na iGaming se bez problémů integruje do neustále se rozšiřující platformy společnosti REEVO, čímž jí umožní oslovit širší publikum a navázat nová partnerství. Toto nové partnerství znamená, že partneři společnosti REEVO a jejich zákazníci budou mít přístup k populárním hrám, jako jsou Book of Secrets 6 Dice, Respin Joker Dice a Firebird Double 27 Dice a další. Celkem nabízí společnost SYNOT Games rozmanité portfolio více než 120 napínavých her, které se mohou pochlubit jedinečnými funkcemi a jsou k dispozici ve 32 různých jazycích.

Tato spolupráce se společností SYNOT Games těsně navazuje na další významnou dohodu, kterou společnost REEVO oznámila na začátku tohoto měsíce. V rámci tohoto předchozího partnerství spojila společnost REEVO své síly s předním vývojářem obsahu pro iGaming, společností Barbara Bang. Na základě této dohody společnost REEVO opět rozšířila svou agregační platformu a přinesla výběr zajímavých her známých svými charakteristickými funkcemi, mechanikami a tématy.

Dohoda se společností SYNOT Games slouží k dalšímu rozšíření možností agregační platformy REEVO. V současné době společnost nabízí rozsáhlý katalog více než 8 000 her pocházejících od více než 70 předních poskytovatelů iGamingového obsahu. Agregační platforma tak poskytuje širokou škálu stolních her, crash her a výherních automatů. Kromě toho platforma REEVO nabízí exkluzivní zážitky z živých her prostřednictvím her s živým krupiérem a různých dalších jedinečných titulů.

Petra Maria Poola, vedoucí obchodního oddělení společnosti REEVO, vyjádřila své nadšení z tohoto nejnovějšího partnerství a uvedla: "Spojení se společností SYNOT Games představuje pro REEVO další významný krok vpřed a my jsme skutečně nadšeni ze vzrušujících možností, které to přináší." Zdůraznila, že trvalým cílem společnosti je nabízet rozšiřující se zákaznické základně lepší zážitky.

Poola dále upřesnila: "Díky spolupráci se společností SYNOT Games, která sdílí náš zápal pro poskytování poutavého herního obsahu, můžeme tohoto cíle dosáhnout ještě efektivněji." Nakonec vedoucí obchodního oddělení společnosti REEVO uzavřel slovy: "Toto partnerství nám umožní poskytovat ještě širší výběr špičkových her prostřednictvím naší přední agregační platformy, což našim partnerům z řad operátorů přinese přidanou hodnotu a hráčům novou úroveň zábavy."