BookWorld

Relum a Gamzix uzavírají partnerství, které mění pravidla hry ve světě iGamingu

Relum a Gamzix
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
29.07.2023
iGaming novinky

V nedávné době došlo k uzavření nového partnerství mezi společnostmi Relum a Gamzix s cílem podpořit spolupráci a synergii v oblasti iGamingu. Společnost Relum se specializuje na poskytování špičkových řešení API, zatímco Gamzix je rychle se rozvíjejícím poskytovatelem výherních automatů, který je známý svým neotřelým a kreativním herním obsahem.

Společnost Gamzix dosahuje významných úspěchů na globální scéně a rozšiřuje svou přítomnost na různých trzích. K dnešnímu dni společnost vytvořila působivé portfolio více než 50 poutavých her, jak bylo potvrzeno v oficiálním tiskovém prohlášení. Gamzix vyniká tím, že hladce spojuje různé aspekty iGamingového zážitku a nabízí hráčům robustní hratelnost doprovázenou ohromující grafikou a pohlcujícími zvukovými kulisami.

Na druhou stranu se společnost Relum etablovala jako významný hráč v iGamingovém průmyslu a spravuje knihovnu, která se může pochlubit ohromujícími 14 000 hrami. Tato rozsáhlá sbírka podtrhuje závazek společnosti Relum uspokojovat rozmanité preference hráčů a zajišťovat partnerským provozovatelům a kasinům přístup k vysoce kvalitním automatům a inovativním produktům.

Agregační řešení společnosti se vyvinulo ve výkonný a agilní nástroj pro představení nových herních zážitků hráčům. Podpora společnosti Relum však sahá dále, neboť využívá pokročilé propagační a analytické nástroje, které partnerským dodavatelům umožňují dosahovat lepších výsledků a získávat cenné poznatky o preferencích hráčů - prostředky, které bude mít nyní k dispozici společnost Gamzix.

Tyto nástroje jsou výhodné pro všechny zúčastněné strany, protože usnadňují informovaná obchodní rozhodnutí a zároveň zvyšují celkový požitek hráčů. Díky robustní platformě Relum může každý, kdo se podílí na procesu od implementace až po hraní titulu Gamzix, očekávat nejlepší možný herní zážitek.

Emil Hakobian, generální ředitel společnosti Relum, vyjádřil své nadšení z partnerství a uvedl: "Oddanost společnosti Gamzix kreativitě, kvalitě a inovacím s námi rezonuje. Dychtivě očekáváme, že prostřednictvím naší platformy pro agregaci her budeme nabízet jejich rozmanitou škálu výherních automatů, a jsme rádi, že můžeme společnost Gamzix přivítat jako jednoho z našich nejnovějších partnerů."