BookWorld

Revoluční streamování v kasinech: Partnerství společností Livespins a Caleta Gaming, které mění pravidla hry

Partnerství, lidé spolu.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
18.08.2023
iGaming novinky

Společnost Livespins pokračuje ve svém neochvějném úsilí o expanzi, protože společnost specializující se na inovativní streamování pro online kasina oznámila nové partnerství se známým studiem Caleta Gaming.

V rámci této spolupráce se Caleta Gaming stává součástí inovativní platformy společnosti Livespins, která je navržena tak, aby umožnila streamerům a tvůrcům obsahu sdílet své herní relace s větším publikem. Tato jedinečná platforma umožňuje divákům aktivně se zapojit tím, že podávají sázky spolu se streamery, a to pomocí odlišného uživatelského rozhraní, které jim umožňuje zvolit si výši sázek, čímž se v podstatě ponoří do zážitku ze hry na automatech z pohledu první osoby.

Tento sdílený sociální zážitek posunul projekt Livespins mezi nejvýznamnější a nejpřevratnější řešení v oboru. Společnost Caleta Gaming se svým rozsáhlým portfoliem více než 115 her vyvinutých týmem specialistů přináší této spolupráci podstatnou přidanou hodnotu.

Silné zaměření společnosti Caleta Gaming umožňuje dodavateli ještě více těžit z rychle se vyvíjejícího místního herního prostředí. Díky důrazu společnosti Livespins na sociální interakci je připojení společnosti Caleta Gaming pro oba subjekty velmi slibným krokem.

Gabriel Cardoso Mendes, vedoucí kreativního a produktového oddělení společnosti Caleta Gaming, vyjádřil své nadšení z této nové příležitosti a z perspektivy úzké spolupráce se společností Livespins při poskytování výjimečného obsahu předním operátorům. Mendes ocenil, že společnost Livespins prozkoumává "z velké části nevyužitou" vertikálu streamování kasin.

Důležité je, že toto partnerství umožňuje společnosti Caleta Gaming rozšířit nabídku produktů a oslovit dosud nevyužité publikum, zejména z řad demografických skupin mileniálů a generace Z. Michael Pedersen, obchodní ředitel společnosti Livespins, sdílí nadšení z tohoto vývoje a vítá příležitost dále upevnit přítomnost společnosti v Brazílii, na trhu, který je připraven stát se jedním z největších světových center online hazardních her.

Společnost Livespins se pevně zavázala k rozšiřování své přítomnosti a aktivně spolupracuje s místními značkami, aby se prosadila. Jak poznamenal Pedersen: "To se dokonale shoduje s posláním společnosti Caleta Gaming a jejich hry v kombinaci s naší oceňovanou platformou umožňují provozovatelům nabízet kasinové zážitky nové generace přizpůsobené místním preferencím."

V rámci neustálé snahy o růst a rozšiřování portfolia společnost Livespins nedávno uzavřela partnerství se společností SlotMatrix, B2B divizí společnosti EveryMatrix, zaměřené na rozšiřování obsahu.