BookWorld

Salsa Technology a Darwin Gaming uzavírají zajímavé partnerství v oblasti iGamingu

Balony vznášející se k obloze.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
28.08.2023
iGaming novinky

Společnost Salsa Technology, která se specializuje na produkty a řešení pro iGaming, nedávno představila nové partnerství se společností Darwin Gaming, známým dodavatelem proslulým řadou her, které jsou v tomto odvětví charakteristické. Tento vývoj byl odhalen v e-mailové tiskové zprávě, kterou obdržel server Casino Guru News.

V rámci této spolupráce získají hráči přístup k rozmanitému výběru špičkových her vytvořených vysoce kvalifikovaným interním týmem společnosti Darwin Gaming. Tyto hry budou nyní integrovány do specializované agregační platformy Salsa, Salsa Gator. Společnost Darwin Gaming je uznávaná především pro své inovativní hry s okamžitými výhrami a crash hry, zatímco Salsa Gator se zaměřuje především na latinskoamerický a brazilský trh.

Bezproblémová integrace těchto her je možná díky rozsáhlým zkušenostem společnosti Salsa Gator se správou a zaváděním nových produktů, které zajišťují jejich dostupnost pro síť partnerských provozovatelů a jejich příslušné publikum. Toto strategické rozšíření dále upevňuje pozici společnosti Salsa Gator jako přední volby pro provozovatele, kteří chtějí rozšířit své herní knihovny.

Společnost Darwin Gaming si získala pověst dodavatele, který poskytuje výjimečné produkty v různých kategoriích, včetně titulů pro mobilní zařízení. Díky tomuto partnerství získá Salsa Gator a její síť přístup k oblíbeným titulům Darwin Gaming, jako jsou "Luva Melhor do Mundo" a "Luva PowerBasket". Kromě toho bude platforma obsahovat inovativní a jedinečné tituly jako "Luva SuperGoal" a "Crash Evolution", které jsou navrženy tak, aby zlepšily celkový herní zážitek. Toto partnerství bylo všemi zúčastněnými stranami vřele přivítáno, přičemž provozní ředitel společnosti Darwin Gaming Rui Pena vyjádřil nadšení ze spolupráce a označil ji za doplněk "živého ducha Brazílie a srdce Latinské Ameriky".

Rui Pena zdůraznil, že společnost Darwin Gaming vytváří produkty, které dokonale odpovídají preferencím a zákaznické základně společnosti Salsa Technology. Pochválil také společnost Salsa za její významný úspěch při vytváření robustní distribuční sítě a prohlásil: "Síla společnosti Salsa se dokonale hodí k energii a kreativitě našich her. Obzvláště rádi představíme naše crash hry a videobingy, v nichž se snoubí puls latinskoamerické vášně s herní dokonalostí."

Eliane Nunes, vedoucí marketingu a prodeje společnosti Salsa, uvítala možnost spolupracovat se společností Darwin Gaming a rozšířit tak její seznam o dalšího významného vývojáře a dodavatele. Nunesová zdůraznila, že platforma Salsa Gator je připravena z této spolupráce velmi těžit a zajistit okamžitý úspěch crash a instant win her dodavatele, zejména na brazilském trhu.

Společnost Salsa Technology rychle rozšiřuje své působení na trhu iGaming, přičemž se zaměřuje zejména na své agregační řešení. Součástí této expanze je i nedávný příchod dalšího zavedeného dodavatele, společnosti RSA, který dále posílil její pozici na brazilském trhu iGamingu.