BookWorld

Salsa Technology spolupracuje s RSA na vylepšení iGamingu

Rio de Janeiro
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
15.08.2023
iGaming novinky

Společnost Salsa Technology, významná business-to-business společnost specializující se na vývoj různých řešení pro iGamingový sektor a poskytování výjimečného obsahu, rozšiřuje svou knihovnu obsahu a řadu titulů, které nabízí svým partnerům. Jejich nejnovějším přírůstkem je RSA.

Společnost RSA, poskytovatel platforem pro sportovní sázení, má ideální předpoklady k tomu, aby podpořila společnost Salsa Technology v její ambiciózní strategii růstu a v jejím odhodlání objevovat nové trhy. Tato spolupráce mezi společnostmi RSA a Salsa Technology umožní klientům RSA přístup k široké škále vysoce kvalitních kasinových her, pečlivě přizpůsobených potřebám trhu a poskytovaných prostřednictvím inovativního řešení společnosti Salsa Technology, známého jako Salsa Gator.

Společnost RSA, která je známá svou přítomností v segmentu online kasin i sportovního sázení, se stala klíčovým spojencem společnosti Salsa Technology, která se snaží posílit své postavení v zemi a zároveň pomáhá společnosti RSA na její cestě k růstu. Salsa Gator se svým neustále se rozšiřujícím portfoliem her umožní společnosti RSA nabízet hráčům stále větší počet her.

Působivá knihovna obsahu společnosti Salsa Gator je výsledkem jejího neochvějného závazku integrovat důvěryhodné dodavatele. V současné době se toto řešení může pochlubit portfoliem více než 80 partnerských vývojářů, jejichž hry jsou snadno dostupné provozovatelům v rámci sítě Salsa, včetně společnosti RSA.

Mezi významné dodavatele spolupracující se Salsa Gator patří lídři v oboru, jako jsou Evolution, Pragmatic, Spinomenal, Spribe a několik dalších.

Lucas Vinicius Alencar Alves, provozní ředitel (COO) společnosti RSA, vyjádřil své nadšení z této nové spolupráce a zdůraznil specifické požadavky hráčů, které je Salsa Gator připravena splnit, a přinést tak partnerským provozovatelům okamžité výhody.

Alves a tým RSA věří ve schopnost společnosti Salsa Technology plnit a splňovat požadavky trhu. Na druhé straně Eliane Nunes, vedoucí marketingu a prodeje společnosti Salsa Technology, považuje partnerství s RSA za příležitost k dalšímu rozšíření působnosti společnosti.

Nunesová zdůraznila: "Naše promyšleně sestavená knihovna kasin doplní působivý tříletý růst, který společnost RSA zaznamenala." Toto prohlášení naráží na očekávané výhody, které má společnost RSA díky spolupráci se společností Salsa Technology a řešením Salsa Gator získat.

Stojí za zmínku, že vstup společnosti Salsa Technology na trh byl v posledních týdnech a měsících opakovaným tématem - společnost již dříve oznámila strategickou alianci se společností Weebet, která se specializuje na statistiky a vývoj softwaru.