BookWorld

SOFTSWISS Jackpot Aggregator slaví milník 50 partnerství s kasiny

Softswiss jackpot agregátor
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
02.08.2023
iGaming novinky

SOFTSWISS Jackpot Aggregator, řešení, jehož cílem je pomoci iGamingovým značkám zvýšit jejich angažovanost a rozšířit záběr jejich publika, nedávno oznámil podpis 50 partnerů z řad online kasin. Padesátým partnerem, který se k této platformě připojil, je 50Crows.

Toto partnerství představuje pro toto kasino s FIAT a kryptoměnami, které získalo licenci Curacao, významný milník, neboť mu umožňuje prozkoumat nové cesty růstu prostřednictvím Jackpot Aggregatoru. Jedním z pozoruhodných aspektů této spolupráce je zavedení kampaně Royal Jackpot, což je nový přístup společnosti SOFTSWISS k interakci s kasiny a jejich publikem.

Kampaň Royal Jackpot zavádí několik výherních fondů rozdělených do kategorií Minor, Major a Grand, které hráčům dodávají další vrstvu vzrušení při hraní jejich oblíbených značek. Pozoruhodné úspěchy agregátoru jackpotů mají ještě větší význam, vezmeme-li v úvahu jeho spuštění v roce 2021 a jeho rychlou expanzi, pokud jde o dosah a nabídku.

K dnešnímu dni bylo vyžádáno více než 16 000 jackpotů, což ukazuje na úspěšnost produktu, který pomáhá značkám efektivněji navázat kontakt s jejich publikem. Společnost SOFTSWISS hrdě označuje své řešení za "skutečnou změnu hry" a jednu z nejpozoruhodnějších inovací v iGamingovém průmyslu.

Příchod padesáté značky přivítal s nadšením Aliaksei Douhin, šéf společnosti SOFTSWISS Jackpot Aggregator, který jej považuje za významný milník hodný oslav.

"S potěšením oznamujeme příchod naší 50. značky! Chtěl bych vyjádřit upřímné poděkování výjimečné profesionalitě týmu Jackpot Aggregator a našim váženým klientům za to, že nám dali důvěru," poznamenal Douhin a vyzdvihl zájem průmyslu o produkt společnosti.

Dále zmínil, že v rámci různých jackpotových kampaní provozovaných společností SOFTSWISS bylo podáno celkem více než 1 miliarda eur. Douhin také pochválil partnerské provozovatele v rámci Jackpot Aggregatoru za to, že neakceptovali pouze řešení tak, jak je, ale že si přizpůsobovali a vyvíjeli pokročilé kampaně šité na míru jejich specifickému publiku.

Společnost SOFTSWISS se do tohoto procesu nadále aktivně zapojuje a nabízí podporu při vytváření kampaní na míru, jejichž cílem je zvýšit angažovanost zákazníků. Kromě toho společnost poskytuje hloubkovou analýzu výkonnosti a poznatky o tom, jak se lépe spojit s potenciálními hráči v rámci zavedené komunity.

V nedávné době společnost SOFTSWISS představila kalkulačku rozpočtu online kasina, nástroj určený na pomoc společnostem, které mají zájem expandovat do odvětví iGamingu, při výpočtu souvisejících nákladů na podnik.