BookWorld

Společnost Pragmatic Play uvádí na trh hru Jackpot Play: vylepšuje zážitek z online hazardních her

hrát jackpot pragmatická hra
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
06.08.2023
iGaming novinky

Rychle rostoucí a celosvětově uznávaný poskytovatel řešení, obsahu a softwaru pro oblast online hazardních her, společnost Pragmatic Play, oznámila uvedení nového produktu, který doplňuje její poutavé portfolio obsahu. Společnost ve středu potvrdila, že představila nový produkt Jackpot Play, který byl navržen speciálně s cílem zvýšit akvizici a angažovanost zákazníků tím, že přináší šance na významné vysoké výhry.

Nový produkt společnosti Pragmatic Play posouvá zákaznickou zkušenost na novou úroveň a může přinést výhody provozovatelům hazardních her tím, že poskytuje místní síť progresivních jackpotů. Propojuje některé z nejoblíbenějších her v rámci herní vertikály a lze jej nakonfigurovat s tituly, jako jsou Gates of Olympus, Big Bass Bonanza, The Dog House, Sweet Bonanza, Sugar Rush, jakož i dalšími poutavými hrami od Pragmatic Play. Přední vývojář potvrdil, že brzy lze očekávat i spárování s dalšími tituly.

Irina Cornides, provozní ředitelka společnosti Pragmatic Play, se o své nadšení z nejnovějšího produktu podělila v prohlášení zveřejněném na začátku tohoto týdne. Řekla: "S potěšením oznamuji, že po spuštění unikátní komunitní hry Power Jackpot koncem loňského roku můžeme do našeho rostoucího jackpotového portfolia přidat Jackpot Play."

Cornidesová zdůraznila: "Jackpot Play, který je k dispozici ve stále se rozšiřující nabídce prémiových automatů Pragmatic Play, umožňuje provozovatelům vytvářet atraktivní zážitky s progresivními jackpoty pro hráče napříč jejich vlastními značkami kasin."

Nová funkce jackpotu může padat náhodně během hraní výše uvedených titulů. Umožňuje hráčům vstoupit do minihry, která obsahuje mřížku 4x3. Online hráči musí vybrat různé drahokamy, které odhalí výhru. Celkově jsou v rámci Jackpot Play k dispozici čtyři úrovně jackpotů: Grand, Mega, Major a Minor. Podle společnosti Pragmatic Play má každá z úrovní "svou vlastní pravděpodobnost výhry a nasazení jackpotu". Po získání jackpotu je výhra plynule předána převodem.

Oznámení o nové funkci zapojení přichází v návaznosti na vydání nové výherní hry od společnosti Pragmatic Play. Začátkem tohoto týdne společnost potvrdila vydání nového dobrodružného výherního automatu s rybářskou tematikou s názvem Big Bass Amazon Xtreme. Jak název napovídá, nový automat je součástí slavné série Big Bass, ale přináší vzrušující zvrat díky jedinečnému rybářskému tématu.

Nový výherní automat nabízí poutavé a odměňující funkce, jako jsou bezplatná roztočení, a také modifikátory, které poskytují šanci na velké výhry. Big Bass Amazon Xtreme obsahuje 10 pevných výherních řad a hraje se na válcích 5x3.