BookWorld

Video automat Terminátor: Inovace v oblasti iGamingu se setkává s napínavým sci-fi

Zábava inspirovaná Terminátorem
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
19.07.2023
iGaming novinky

Série Terminátor se stala klasikou sci-fi a v éře umělé inteligence může sloužit jako varovný příběh. Milovníci kasin si však mohou být jisti, že ve skutečném životě na Johna Connora neútočí žádné scénáře soudného dne ani časem cestující zabijáčtí roboti z budoucnosti. Společnost Inspired Entertainment, známý vývojář zábavných iGamingových titulů, se chopila iniciativy a přinesla do této oblíbené televizní série svůj vlastní nádech.

Videoautomat Terminátor představuje inovativní přístup k nadčasové sáze, který čerpá inspiraci z původních vizuálů představených ve filmu z roku 1984, jenž celý příběh inicioval. I když má grafika za cíl vyvolat v divácích, kteří zažili první film, pocit nostalgie, hra si pevně stojí na vlastních základech.

Ve výherním automatu The Terminator se hráči setkají s mřížkou pět na čtyři s 20 výherními řadami. Hra obsahuje nejnovější originální mechaniku společnosti Inspired, známou jako Win & Spin, která hráčům poskytuje větší kontrolu a více příležitostí k výhře. Ve hře se navíc objevují ikonické postavy z filmové série, včetně Sarah Connorové, Kylea Reese, Terminátora vyslaného na jejich ochranu a téměř nezničitelného Endoskeletu.

Nedílnou součástí hry jsou symboly naskládané na sebe a modifikátory válců, které spouštějí kolo Super Symbol Respins, jež dodává hře další vzrušení. Kromě toho jsou v základní hře k dispozici lákavé bonusy. Například hráči, kterým se podaří získat šest nebo více symbolů Win & Spin, si odemknou bonusovou hru Win & Spin. Tato bonusová úroveň napodobuje scénu honičky mezi ústředními postavami, kdy je Sarah Connorová pronásledována Terminátorem, který začíná o tři políčka pozadu.

Při postupu bonusovým kolem se hráči setkají také s "tajemnými zásobovacími balíčky", které nabízejí tři různé možnosti: "Životy navíc", "Sběratel" a "Cena za vylepšení". Každá z možností představuje jedinečný způsob, jak se pohybovat ve hře a zvýšit potenciální výhru. Kromě toho funkce "Cash Boost" náhodně přidává do mřížky symboly, které zvyšují hráčův vklad a potenciální výhru. Bonusové kolo vrcholí roztočením kola Grand Wheel, které nabízí možnost vyhrát až tisícinásobek hráčova původního vkladu.

Steve Collett, produktový ředitel společnosti Inspired Entertainment, vyjádřil své nadšení z této novinky a zdůraznil nadšení společnosti z uvedení kultovní filmové série do světa výherních automatů. Collett dále zdůraznil, že společnost Inspired pečlivě vytvořila výherní automat, který se vyznačuje působivými vizuálními efekty, robustním matematickým profilem a četnými možnostmi, jak mohou hráči maximalizovat své výhry.

"Díky značnému výhernímu potenciálu a nepřetržitému vzrušení představuje The Terminator cenný přírůstek do naší stále se rozšiřující sbírky poutavého licencovaného obsahu," uzavřel Collett.