BookWorld

Videoslots dosáhl pozoruhodného milníku spuštěním své 10 000. online hazardní hry

video automaty 10 000 her
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
11.08.2023
iGaming novinky

Přední poskytovatel her pro online hazardní průmysl, společnost Videoslots, hrdě oznámila úspěšné dokončení významného milníku. Ve čtvrtek se společnost podělila o zprávu, že spustila svůj 10 000. titul, čímž si upevnila své prominentní postavení špičkového provozovatele v rychle se rozvíjejícím odvětví iGamingu. Videoslots dále prozradila, že představila hru RAW iGaming's Raging Super2Ways, což je krok, který společnosti umožňuje rozšířit svou přítomnost a získat přístup k novému publiku, zejména v regionech, jako je kanadské Ontario.

V lednu letošního roku společnost Videoslots nejprve představila svůj 9 000. titul a za pouhých sedm měsíců pokračovala v rozšiřování své knihovny obsahu o dalších 1 000 her. Kromě rozšiřování nabídky her se společnost Videoslots i nadále snaží navazovat partnerství s poskytovateli v odvětví iGamingu. K dnešnímu dni se společnost může pochlubit portfoliem, které zahrnuje více než 200 poskytovatelů, a očekává se, že tento seznam se bude i nadále rozšiřovat.

Tom Wood, generální ředitel společnosti RAW iGaming, vyjádřil své nadšení z nedávného milníku, kterého společnost Videoslots dosáhla. Ve svém prohlášení poznamenal: "Pro Videoslots je to neuvěřitelný úspěch, dosažení 10 000 her a to, že naše nová patentovaná hra SuperSymbols, Raging Super2Ways, je pro nový start-up, jako je RAW, takovou ctí." Wood také vyjádřil své uznání: "Děkujeme společnosti Videoslots za trvalé partnerství a doufáme, že si její hráči hru užijí stejně jako my při jejím vytváření."

Ulle Skottling, zástupce generálního ředitele společnosti Videoslots, sdílel radost společnosti z tohoto nejnovějšího úspěchu. Prohlásil: "Dosažení 10 000 automatů je něco, o čem jsme mohli jen snít, když jsme se v roce 2011 vydávali na naši cestu. To, že jsme dosáhli tohoto prestižního milníku, je důkazem tvrdé práce všech zaměstnanců společnosti Videoslots." Skottling také zdůraznil: "Je pro nás skutečným peřím, že 10 000. titul pochází od společnosti RAW iGaming, která je pro nás vynikajícím partnerem. Dychtivě očekáváme další úspěchy se všemi našimi dodavateli, jak budeme postupovat vpřed."

Společnost Videoslots, která byla založena v roce 2011, zaznamenala od svého vzniku rychlý růst. Za posledních deset let uzavřela společnost řadu dohod s nejvýznamnějšími vývojáři online hazardních her, což jí umožnilo výrazně rozšířit své herní portfolio. Poté, co společnost Videoslots překročila hranici 10 000 titulů, se nyní zaměřuje na další růst a v blízké budoucnosti chce nabízet 11 000 titulů a více.