BookWorld

Výherní automat Gold Fever od společnosti Yggdrasil zavede hráče na napínavé hornické dobrodružství

Zlatá horečka od Yggdrasilu.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
15.07.2023
iGaming novinky

Společnost Yggdrasil, významný dodavatel a vydavatel online kasinových her a automatů, představila Gold Fever, výherní automat vytvořený společností AceRun, která je nyní součástí programu YG Masters, inovativního studia. Společnosti AceRun a Yggdrasil již dříve spolupracovaly na hře Book Hotfire v roce 2022 a od té doby jejich partnerství zůstalo pevné.

V této inovativní hře se hráči vžívají do rolí horníků a bagrů hnaných vášní pro zlato, kteří si razí cestu skrz skály a hory v honbě za velkou výhrou. Stuart McCarthy, vedoucí oddělení produktů a programů ve společnosti Yggdrasil, komentoval tento vzrušující vývoj:

"Jedním z výrazných rysů programu YG Masters je rozmanitost a rozsah našeho obsahu a jsme rádi, že můžeme představit nejnovější verzi hry AceRun, Gold Fever."

Tento výherní automat se odehrává na tradiční mřížce tři na pět a hráči se v něm ponoří do hlubin dolu, kde najdou všechny potřebné nástroje pro těžbu drahého kovu. Hra obsahuje různé symboly představující nářadí, dynamit a dokonce i majitele dolu, který na provoz dohlíží. Hráči se mohou těšit na značný 1 080násobný násobitel, který výrazně zvyšuje jejich výherní potenciál.

Gold Fever nabízí také Free Spins, které lze spustit nasbíráním tří Scatter políček, čímž získáte přístup do bonusové úrovně. Celková hratelnost hry Gold Fever je přímočará a odměňující, což vede k nesmírně zábavnému hernímu zážitku.

Hra Gold Fever je postavena na technologii GATI, kterou využívá společnost Yggdrasil ve spolupráci se svými partnery a která nabízí předem nakonfigurovaný produkt připravený na regulaci. Tento technologický stack pomáhá partnerským studiím snížit náklady na vývoj a usnadňuje rychlou distribuci.

Jeroen van der Heijden, vedoucí vývoje ve společnosti AceRun, vyjádřil své nadšení z vydání hry a uvedl, že jeho společnost je nadšená, že může prozkoumat "nesmírně populární téma těžby" a vnést do tohoto žánru svůj jedinečný nádech.

"Jsme nadšeni potenciálem hry Gold Fever a možnostmi, které nabízí program YG Masters," uzavřel Van Der Heijden. Pozoruhodné je, že společnost Yggdrasil již dříve oznámila uvedení slotu Bugs Money, který byl vyvinut ve spolupráci se společností Reflex Gaming.