BookWorld

Vzrušující spolupráce: Pollard Banknote představuje stírací a výherní hru Ticket to Ride ve spolupráci s BCLC

Jízdenka
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
30.07.2023
iGaming novinky

Společnost Pollard Banknote Limited, která se specializuje na okamžité losy pro více než 60 loterií po celém světě, představila ve spolupráci s British Columbia Lottery Corporation (BCLC) nový produkt. Debutová hra s okamžitými tikety, která nabízí hlavní výhru 50 000 USD, vychází z populární stolní hry Ticket to Ride od společnosti Days of Wonder.

Jedná se o první uvedení hry Ticket to Ride Scratch & Win v nabídce BCLC na trhu. Hra, jejíž cena je 3 dolary za los, věrně kopíruje výtvarné zpracování a hratelnost původní stolní hry.

Hráče Pollard Banknote vybízí k tomu, aby se vydávali na cesty a plnili trasy a jízdenky, což slibuje jedinečný a poutavý zážitek. Samotná jízdenka je důmyslně navržena tak, aby připomínala nedílnou součást deskové hry, obsahuje bonusovou divokou kartu a různé ceny spojené s barevně odlišenými vlakovými vagony. Hráči mohou také stírat různá čísla a zkontrolovat si tak potenciální výhry.

Aby společnost Pollard Banknote pomohla novým hráčům se začátky, poskytne na oficiálních internetových stránkách BCLC video s návodem, jak hrát. Erin Neohová, hlavní produktová specialistka společnosti BCLC pro okamžité hry, vyjádřila nadšení ze zavedení tohoto nového produktu do jejich portfolia.

"Spolupráce se společností Pollard Banknote vyústila ve skvělou novou hru, která našim hráčům poskytne mnoho vzrušujících a dobrodružných okamžiků a je vítaným přírůstkem do našeho portfolia Scratch & Win," uvedla Neohová.

Brad Thompson, viceprezident pro prodej a marketing společnosti Pollard Banknote, sdílel nadšení společnosti Neoh ze zařazení hry do knihovny BCLC a vyzdvihl její potenciál přinést hráčům nové a inovativní zážitky. Ticket to Ride, proslulá jako celosvětová senzace deskových her s více než 10 miliony prodaných kopií a fanoušky v 50 zemích světa, získala v roce 2004 prestižní cenu Spiel des Jahres, jedno z nejvyšších ocenění pro deskovou hru.

Hra Ticket to Ride Scratch & Win obsahuje herní mechaniku šťastných linií, která umožňuje hráčům vyzkoušet své štěstí na stejně barevných železničních tratích a získat tak šanci na hlavní výhru. Tento přírůstek zvyšuje celkovou rozmanitost her v nabídce loterie BCLC.