BookWorld

William Hill a Hacksaw Gaming představují inovativní hru Mines

Hacksaw a projekt William Hill.
Book Of Ra
Book Of Dead
Book Of Champions
Book Of Demi Gods
Book Of Diamonds
Book Of Duat
Book Of Fallen
Book Of Fortune
Book Of Gold Double Chance
Book Of Golden Sands
08.08.2023
iGaming novinky

William Hill, renomovaná značka iGaming a sportovního sázení, představila svou nejnovější hru Mines ve spolupráci s významným herním studiem a vývojářem Hacksaw Gaming.

Vydání hry Mines představuje významný přírůstek do vertikály Dare2Win vytvořené společností Hacksaw Gaming, dynamického portfolia věnovaného oživování klasických arkádových a tradičních herních titulů pro online kasino. Mines je součástí trilogie her od Hacksaw Gaming, která se připojuje k hrám Coins a Boxes.

Tato nová hra představuje pro společnost William Hill vzrušující příležitost poskytnout jedinečný herní zážitek a zároveň zvýšit známost své značky mezi hráči. Hra Doly od William Hill obsahuje známý tradiční herní koncept, ve kterém se hráči snaží sbírat symboly diamantů a zároveň se vyhnout obávanému symbolu bomby.

S každým odhaleným symbolem diamantu se zvyšuje potenciální výhra, což hráčům poskytuje více možností výhry a posiluje úsilí společnosti William Hill o udržení a zapojení hráčů. Hra je přizpůsobena různým sázkovým limitům, takže vyhovuje hráčům s různými finančními prostředky a nabízí vysoce flexibilní produkt.

Keiron Downs, Global Gaming Content Delivery Manager ve společnosti William Hill, vyjádřil nadšení společnosti z toho, že se pustila do této "alternativní herní zkušenosti" a zpřístupnila ji zákaznické základně William Hill. Společnost William Hill se aktivně podílela na procesu návrhu, považovala jej za bezchybný a s konečným produktem byla mimořádně spokojena. Značka bude v následujících měsících pozorně sledovat přijetí a výkonnost hry s potenciálem další spolupráce podobného charakteru.

Gabrielle Star, obchodní ředitelka společnosti Hacksaw Gaming, rovněž vyjádřila spokojenost s možností připomenout si spolupráci s William Hill vytvořením produktu na míru jejich specifickému publiku. Star pochválila svůj tým designérů za to, že do hry hladce začlenili ikonickou značku William Hill a nabídli přímočarý, ale přesto historický styl hry, který baví milovníky kasin již desítky let. Společnost Star dále zdůraznila obrovský potenciál vertikály Dare2Win, která stále uchvacuje publikum.